Annuleren

Zoek hier binnen onze website

21 okt 2022Geen reacties

+16 conferentie Amerongen

agenda-item 16+.png

Deze conferentie vindt plaats op D.V. 21-24 oktober 2022. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Abraham

Vertrouwen op Gods stem

Thema

De HEERE openbaart zich aan Abram als een stem die weerklinkt op zijn levensweg. Hij moet naar een onbekend land gaan. Daardoor moet hij dus veel achterlaten. Abram mag de zegen van de Heere verwachten als hij bereid is om op de Heere te vertrouwen. Toch was Gods weg met Abram ook vol beproevingen en moeilijkheden. Tijdens deze conferentie denken we met elkaar na over de betekenis van Abrams geloofsleven voor ons. Wat kunnen wij van Abraham leren, van zijn gehoorzaamheid vol vertrouwen?

Spreker

De spreker voor deze conferentie is Pieter Avé. 

Aanmelden

Ben jij tussen de 16-20 jaar en heb je zin om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten? Meld je dan aan voor deze conferentie. Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. maandag 5 september. 

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 80,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: info@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 20 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 80.

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

817