Annuleren

Zoek hier binnen onze website

14 okt 2022Geen reacties

+21 Najaarsconferentie Wenum-Wiesel

agenda-item 21+.png

Deze conferentie vindt plaats op D.V. 14-17 oktober 2022. Noteer deze datum alvast in je agenda. 

Betrouwbare gids naar de hemel

De noodzaak en mogelijkheid van bekering

Thema

Wil je straks naar de hemel? Dan is nu een radicale verandering nodig! Door Gods genade is dat gelukkig ook mogelijk. Denk je tijdens de najaarsconferentie met ons mee over dit belangrijke onderwerp? We doen dat aan de hand van het boekje ‘Betrouwbare gids naar de hemel’ van Joseph Alleine. Deze Engelse puritein nodigt je ernstig, welgemeend en ruimhartig uit om naar de Heere Jezus te vluchten. Maar niet alleen dat: hij geeft je ook hele praktische aanwijzingen hoe je dat moet doen! Voor veel mensen is dit boekje al tot zegen geweest. Een betrouwbare gids dus! 

Sprekers

De sprekers voor deze conferentie zijn nog niet bekend. Meer informatie hierover volgt.

Aanmelden

Ben jij tussen de 21-35 jaar en heb je zin om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten? Meld je dan aan voor deze conferentie. Aanmelden is mogelijk vanaf D.V.  donderdag 1 september 2022. 

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 130,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 35 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 130. 

Boek

Tijdens de conferentie wordt het boekje 'Betrouwbare gids naar de hemel' behandeld. Elke deelnemer ontvangt een exemplaar. 
Je kan dit boek ophalen tijdens de Zin-in avond D.V. 10 september. Ben je zelf niet in de gelegenheid om 10 september je boek op te halen? Vraag dan iemand anders om jouw boek mee te nemen. 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

+21 Najaarsconferentie Wenum-Wiesel

817