Annuleren

Zoek hier binnen onze website

06 okt 2023Geen reacties

+21 Najaarsconferentie Wenum-Wiesel

agenda-item 21+

Deze conferentie vindt plaats op D.V. 6-9 oktober 2023. Noteer deze datum alvast in je agenda. 

Gods leiding in je leven

Thema

Op onze levensreis maken we van alles mee. Vreugdevolle dingen, maar ook zaken die pijn en zorgen geven. Waarom bestuurt de Heere mijn leven zo? De afwisseling van deze gebeurtenissen kan veel vragen oproepen. Iemand die ook worstelde met Gods leiding in zijn leven was Thomas Boston. Hij schreef er een boek over: Het kromme in het levenslot. Boston is door levensvragen heen gekropen en kwam uit bij het geneesmiddel: de vrede in Christus, de Man van smarten. 

Graag denken we tijdens de najaarsconferentie met jou na over dit boek. We kunnen je niet beloven dat je op al je vragen een antwoord krijgt, maar we hopen toch dat het onderwijs van deze Schotse predikant je tot zegen zal zijn. Ben jij erbij?

Sprekers

Vrijdagavond : Ds. A.J. de Waard
Zaterdagochtend : Evert Barten

Aanmelden

Ben jij tussen de 21-35 jaar en heb je zin om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten? Meld je dan aan voor deze conferentie. Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. maandag 10 juli 2023.

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 130,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 35 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 130. 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Informatie

Wenum-Wiesel, De Buiteling
D.V. 6-9 oktober 2023
€ 130
54
0
0 (VOL)
0 (VOL)

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

 

Let op: Volgeboekt voor heren.

 

Volgeboekt voor dames.

817