Annuleren

Zoek hier binnen onze website

25 feb 2022Geen reacties

+21 Voorjaarsconferentie Lunteren

Wildwal Lunteren

Deze conferentie vindt plaats op D.V. 25-28 februari 2022. Noteer deze datum alvast in je agenda. 

Thema

God, voortijds veelmaal en op velerlei wijze, tot de vaderen gesproken hebbende door de profeten, heeft in deze laatste dagen tot ons gesproken door den Zoon. In het paradijs had de mens een directe omgang met de Heere, maar door de zondeval is de mens van God vervreemd geraakt. God wil echter niet dat mensen verloren gaan, maar dat zij allen tot bekering komen (2 Petr. 3:9). God spreekt dus tot de mens om Zichzelf en Zijn heil te openbaren. We lezen in de Bijbel ook dat God zwijgt. Soms in toorn, maar ook in Zijn liefde zoals Zefanja schrijft.

Tijdens de voorjaarsconferentie willen we nadenken over Gods spreken en zwijgen. We kunnen ons voorstellen dat er rondom dit thema veel vragen leven. “Is er een verschil in hoe God vroeger sprak en hoe Hij nu spreekt?”, “Wat is het ‘horen’ van Zijn stem nu precies?”, “waarom lijkt God zo ver weg en zwijgt Hij in plaats van dat Hij mijn gebeden verhoort?” en zo zijn er nog vele vragen te bedenken. Leven deze vragen ook bij jou? Meld je dan snel aan voor een van de voorjaarsconferenties!

Sprekers

Vrijdagavond

: Ds. J. van Laar (Lezing) 

Zaterdagmorgen

: Dhr. P. Ariese (Bijbelstudie)

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. maandag 10 januari 2022. 

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 130,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Iedere deelnemer doet voor vertrek van huis een zelftest om de kans op onderlinge besmettingen zo klein mogelijk te maken.
  • Als de Jeugdbond vanwege de verslechterde corona-omstandigheden de fysieke conferentie moet annuleren, bieden wij een online conferentie aan, waarvoor je automatisch bent aangemeld. Om de online conferentie te bekostigen en de gemaakte kosten van de fysieke conferentie deels te dekken, houden we een bedrag van € 50 in op het volledige conferentiebedrag.

Let op: de algemene voorwaarden zijn gewijzigd op 23 december 2021

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie

: € 35 administratiekosten

1 maand tot 14 dagen voor de conferentie  

: 50% van het conferentiebedrag 

14-7 dagen voor de conferentie

: 75% van het conferentiebedrag

Minder dan 7 dagen voor de conferentie

: het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 130. 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Informatie

Lunteren, de Wildwal
25-28 februari 2022
€ 130
50
7
0 (VOL)
7
Aanmelden 

Volgeboekt voor dames.

+21 Voorjaarsconferentie Lunteren

Let op: Volgeboekt voor dames.

Kies uw bank:
817