Annuleren

Zoek hier binnen onze website

24 feb 2023Geen reacties

+21 Voorjaarsconferentie Ter Aar

21 plus agenda.jpg

Deze conferentie vindt plaats D.V. 24-27 februari 2023. Noteer deze datum alvast in je agenda. 

Pelgrimschap en navolging

Thema

De Heere Jezus roept ertoe op om jezelf te verloochenen, dagelijks je kruis op te nemen en Hem te volgen (Luk. 9:23). Wat betekent deze oproep voor jou? In Hebreeën 11 wordt van de (in dat hoofdstuk genoemde) gelovigen gezegd dat zij ‘gasten en vreemdelingen op de aarde waren’. Wat kunnen wij daarvan leren? Je kent vast wel de uitdrukking: 'we zijn in de wereld, maar niet van de wereld'. Maar wat houdt dat concreet in? Over deze vragen willen we tijdens de voorjaarsconferentie nadenken. Het thema is: 'Pelgrimschap en navolging'. We hopen dat dit weekend je aanspoort om een pelgrim en volger van de Heere Jezus te worden of je bemoedigt bij het voortzetten van de pelgrimstocht.

Sprekers

Lezing vrijdagavond 24 februari Ds. E. Bakker
Bijbelstudie zaterdagmorgen 25 februari Dhr. J. van Rossum

Aanmelden

Ben jij tussen de 21-35 jaar en heb je zin om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten? Meld je dan aan voor deze conferentie. Aanmelden is mogelijk vanaf D.V. woensdag 11 janauari 2022. 

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 130,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: zin-in@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • Deze conferentie organiseren wij onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen vanuit de overheid. Als er aanvullende maatregelen genomen moeten worden, ontvang je hierover bericht. Eventuele kosten -denk bijvoorbeeld aan een toegangstest- zijn voor eigen rekening.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maandag voor de conferentie : € 35 administratiekosten
1 maand tot 14 dagen voor de conferentie : 50% van het conferentiebedrag
14-7 dagen voor de conferentie : 75% van het conferentiebedrag
Minder dan 7 dagen voor de conferentie : het volledige conferentiebedrag

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 130. 

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar zin-in@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Informatie

Het Zwaluwnest, Ter Aar
24-27 februari 2023
€ 130
60
0
0 (VOL)
0 (VOL)

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

 

Let op: Volgeboekt voor heren.

 

Volgeboekt voor dames.

817