Annuleren

Zoek hier binnen onze website

23 okt 2020Geen reacties

Geannuleerd: +16 Najaarsconferentie Amerongen

+16 conferentie 2020

De +16 najaarsconferentie wordt gehouden van D.V. vrijdag 23 oktober tot maandag 26 oktober 2020.

Onderweg

Leven op aarde als burger van de hemel

Thema

Een dubbel paspoort roept veel vragen op. Kan iemand met twee paspoorten wel een goed burger zijn in onze samenleving? Een christen heeft in ieder geval twee paspoorten. Een christen leeft in de wereld, maar is hier niet meer thuis. Een christen is onderweg naar een beter vaderland! Volop in het leven, maar toch ook weer niet, want het volle leven wacht nog. Wat betekent dit concreet? Wat is verlangen naar God en hoe beïnvloedt dit het leven hier en nu? Wat betekent het om te leven vanuit de verwachting van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde?

Aanmelden

Deze conferentie is volgeboekt. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Algemene voorwaarden

  • Bij inschrijving wordt het volledige conferentiebedrag (€ 75,-) via I-deal betaald.
  • Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden naar het volgende e-mailadres: info@jbgg.nl. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die de Jeugdbond al heeft gemaakt. Voor meer informatie zie de annuleringsvoorwaarden.
  • Ben je verhinderd door corona-achtige klachten of ben je positief getest, dan kan je niet deelnemen aan de conferentie en gelden ook de annuleringsvoorwaarden.
  • We hebben de opzet van de conferenties aangepast, zodat ze verantwoord kunnen doorgaan. Als de situatie verandert en nieuwe regelgeving gevolgen heeft voor de conferentie nemen we uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.
  • Als de Jeugdbond vanwege verslechterde corona-omstandigheden de conferentie moet annuleren, houden we een bedrag in van 25 euro op het volledige conferentiebedrag om zo de kosten die de Jeugdbond heeft gemaakt gedeeltelijk te kunnen dekken.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 1 maand voor de conferentie : € 20 administratiekosten
1 maand tot 14 dagen voor de conferentie   : 50% van het conferentiebedrag 
14-7 dagen voor de conferentie : 75% van het conferentiebedrag
Minder dan 7 dagen voor de conferentie : het volledige conferentiebedrag 

Kosten

Deelname aan de conferentie kost € 75.

Reservelijst

Is de conferentie volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur een mail naar info@jbgg.nl en geef aan voor welke conferentie(s) je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Informatie

Amerongen 'de Betteld'
23-26 oktober 2020
€ 75
26
0
0 (VOL)
0 (VOL)

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

 

Let op: Volgeboekt voor heren.

 

Volgeboekt voor dames.

817