Annuleren

Zoek hier binnen onze website

01 mei 2019Geen reacties

Tienerdriedaagse

Webbanner[4]

Wie ben jij eigenlijk? Wat een gekke vraag, denk je misschien... Toch is dat de vraag waar we met elkaar over nadenken tijdens de Tienerdriedaagse.

In de meivakantie 2019 wordt er een nieuwe activiteit voor tieners georganiseerd: de Tienerdriedaagse. In drie dagen tijd trek je met leeftijdsgenoten op en leer je elkaar, maar ook jezelf goed kennen. De centrale vraag tijdens deze mini-vakantie is: 'Who are you?' Wie ben jij eigenlijk, tegenover jezelf, tegenover anderen, maar ook tegenover God? Dat gaan we uitzoeken door middel van bezinning, een bijbelstudie, maar ook uitdagende opdrachten en supergave activiteiten. Durf jij de uitdaging aan?

Annuleringsvoorwaarden

Heb je je opgegeven, maar ben je toch verhinderd om deel te nemen? Een annulering kan alleen per e-mail gedaan worden. Aan een annulering zijn kosten verbonden, vanwege de kosten die voor de organisatie al gemaakt zijn. Bij een annulering ben je de volgende bedragen verschuldigd:

  • Tot 7 dagen voor de driedaagse: € 20 administratiekosten
  • Minder dan 7 dagen voor de driedaagse: het volledige bedrag (€ 55)

Reservelijst

  • Is de driedaagse volgeboekt en wil je toch graag mee? Dan kunnen we je naam noteren op de reservelijst. Stuur dan een mail naar info@jbgg.nl. Als er een plaats vrijkomt, dan wordt je hierover door ons benaderd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Informatie

Austerlitz, Lipke Zijlstrahuis
1-3 mei 2019
€ 55
35
0
0 (VOL)
0 (VOL)

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Let op: Volgeboekt voor heren.

Volgeboekt voor dames.

817