Annuleren

Zoek hier binnen onze website

10 jul 2021Geen reacties

Zin-in activiteit | Evangelisatiepost Leeuwarden

photo-1604881988758-f76ad2f7aac1.jpg

D.V. zaterdag 10 juli hopen we met een groep Zin-inners naar de evangelisatiepost in Leeuwarden te gaan om daar het evangelisatiemateriaal ‘De Bijbel in een notendop’ te verspreiden. Deze activiteit sluit mooi aan bij de Zin-in avond van D.V. 3 juli waar evangelist De Visser meer hoopt te vertellen over zijn werk op de evangelisatiepost in Leeuwarden.

De meeste activiteiten die we organiseren zijn bedoeld om verbonden te blijven met het werk van Zin-in, maar hoe mooi is het om op een heel praktische manier van betekenis te kunnen zijn voor anderen?

We hopen 's morgens flyers te verspreiden in een gedeelte van Leeuwarden. ’s Middags staat er een leuke activiteit op het programma. Andere kleding is hiervoor niet nodig, maar zorg dat je niet je allerbeste kleding aan hebt. We hopen de dag met elkaar af te sluiten op de evangelisatiepost met een heerlijk buffet.

Vanwege de ruimte op de evangelisatiepost en de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om met meer dan 30 personen naar Leeuwarden af te reizen. Wees er dus snel bij!
We kijken uit naar je aanmelding!

Aanmelden is mogelijk tot D.V. maandag 5 juli. 
Tot D.V. 7 juli verlenen we restitutie bij afmelding. 

Informatie

Evangelisatiepost Leeuwarden
10 juli 2021
09.30 - 21.00 uur
€ 22.5
30
5
Aanmelden

Zin-in activiteit | Evangelisatiepost Leeuwarden

Kies uw bank:

Tot D.V. 7 juli verlenen we restitutie bij afmelding. 

817