Annuleren

Zoek hier binnen onze website

02 dec 2023Geen reacties

Zin-in 'Het nieuwe verbond' met kerstdiner

IMG_1764w

Ds. W. Visscher

De betekenis van het nieuwe verbond 

Van een zoveel beter verbond is Jezus Borg geworden (Hebr. 7:22).  

In Hebreeën gaat het over een oud en een nieuw verbond. Het nieuwe overtreft het oude en is aanzienlijk beter; het oude verbond is ‘oud gemaakt’, ‘verouderd’ en ‘nabij de verdwijning’. Wat is eigenlijk het verschil tussen beide verbonden? Welke rol speelde genade in het oude verbond? Waarom moest Christus eerst komen voordat het nieuwe verbond in werking trad? Werden gelovigen onder het oude verbond op een andere manier zalig dan de gelovigen nu en is het tegenwoordig makkelijker om zalig te worden? Mag elke kerkganger troost putten uit het verbond en wat is de relatie tussen verbond, verkiezing, geloof en doop? Over deze vragen gaat het tijdens deze avond waarop het nieuwe verbond centraal staat. 

Datum : D.V. zaterdag 2 december 2023
Locatie : Hoornbeeck Amersfoort
Spreker : Ds. W. Visscher
Tijd : 19.30 uur (livestream start om 19.15 uur)
Kosten

: € 8 € 5 

 

Zaterdag 2 december D.V. willen we voor de Zin-In avond met elkaar gaan genieten van een heus kerstdiner. Voordat we aan tafel schuiven willen we eerst in de Kapel samenkomen om daar diverse kerstliederen met elkaar te zingen. Vind je het leuk om mee te spelen op je instrument, neem deze dan ook zeker mee!  

De prijs voor het kerstdiner is €25,- inclusief entree. Kun je niet komen eten en kom je alleen de avond? Dan hoef je je niet aan te melden, maar betaal je bij binnenkomst op deze laatste Zin-In avond van dit jaar maar € 5. We hopen je 2 december te ontmoeten in Amersfoort! Tot dan! 

 


 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Informatie

Hoornbeeck college Amersfoort
Zaterdag 2 december 2023
15.30 uur
€ 25
175
0

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

817