Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Welkom bij Check-in

We organiseren Check-in voor jou. Tijdens een Check-inavond denk je samen met een spreker na over verschillende onderwerpen. Het kan zijn dat dit een bezinnend onderwerp is, maar ook persoonlijke en actuele onderwerpen komen langs. De ene avond praat je samen aan de hand van stellingen door over het onderwerp. Een andere avond worden er workshops georganiseerd waarin je praktische handreikingen krijgt.

Tijdens elke Check-inavond staat het Woord van God centraal. Vanuit de Bijbel willen we samen lessen trekken voor ons dagelijkse leven. De avonden beginnen om 19.45 uur en duren ongeveer tot 22.00 uur.

Thema: Brood & Wijn
De eerstvolgende avond willen we met elkaar nadenken over de sacramenten. De Doop laat je zien dat Hij doorgaat van kind tot kind tot het einde van de tijd. Het Avondmaal toont je dat het goed is om de Heere te dienen. Hij geeft zoveel meer dan de dienst aan de zonde en de wereld. En bij Hem is overvloed, want heb je ooit een Avondmaalsdienst meegemaakt waarin er brood en wijn tekort was? Kom naar de eerstvolgende avond om samen na te denken over de sacramenten! Download hieronder de poster voor de data en de locaties.Wil je meer informatie meld je dan aan voor de nieuwsbrief of bezoek één van de avonden!

Terugblik

JongerendagJBGG©ceesvdwal_12
14 nov 2016Geen reacties
Terugblik Jongerendag 'Jij in 2020'

IMG_1638
11 okt 2016Geen reacties
Check-in Leiderdorp - oktober 2016

Check-in 22 april 2017 (21)
16 mei 2017Geen reacties
Check-in - Naaste liefhebben als jezelf - Goes - 22-04-2017

Zoek hier in alle Jeugdbonduitgaven

331