Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Initiatieven uit gemeenten

In verschillende gemeenten worden mooie initiatieven genomen. Op deze pagina delen we een aantal van deze initiatieven. Mocht je zelf ook initiatieven weten, die we op de website kunnen en mogen delen, laat het aan ons weten.

Kids-pagina Gereformeerde Gemeente Vlissingen

De Gereformeerde Gemeente in Vlissingen heeft op de website voor kinderen een vertelling opgenomen met daarbij een psalm, een lied en een verwerking. Kijk op de website voor meer informatie.

Hoop met Bach

Ds. G.J. Baan (Rotterdam-Zuidwijk) bespreekt de komende weken elke week een cantate van Bach. De muziek van Bach kan ons rust en troost bieden in deze moeilijke tijd. Elke dinsdagavond om 20:00 uur wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden via het Youtube-kanaal van de gemeente Zuidwijk.

Online escaperoom

De vereniging van Klaaswaal heeft een online escaperoom gemaakt. Bekijk de spelvariant hier. Naast bezinning is het ook goed om online ontspannen met jongeren bezig te zijn. Zeker nu voor veel verenigingen het kamp geannuleerd is. Dit is een goed voorbeeld dat er zeker mogelijkheden zijn om toch iets te bieden.

Online dropping

De vereniging in Geldermalsen organiseerde een online dropping. Door middel van een Google-formulier, vragen en linkjes naar Google-streetview gaan jongeren op zoek naar antwoorden op allerlei vragen. Je wordt midden in een natuurgebied gedropt en door rond te wandelen ontdek je de antwoorden op de vragen. Bekijk de vragen en de linkjes naar Google-streetview hier. Wil je weten hoe het er uit ziet in een Google-formulier klik dan hier.

1400