Actie-CD CREDO. Nu leverbaar!


CREDO-cover

Op de CD CREDO wordt de Apostolische Geloofsbelijdenis (de 12 Artikelen) via muziek tot uitdrukking gebracht. De 20 muziekstukken die op de CD opgenomen zijn, volgen de kernpunten uit deze belijdenis en geven zo uitdrukking aan de eenheid van het belijden in de christelijke kerk. De CD bevat aan de ene kant bekende psalmen en gezangen en aan de andere kant ook wat onbekendere, maar zeer toegankelijke muziekstukken. Een aanrader dus! 

 

 

 

Meer actueel

Volg hier het nieuws rondom de jeugdwerkactie, de actiedoelen en de actielanden.

actielanden in het nieuws

Vrij van slavernij in Pakistan

Duizenden arme christelijke families verrichten slavenwerk in Pakistaanse steenfabrieken. Uitzicht op een beter bestaan hebben ze niet. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kocht de Nederlandse stichting PECA dit jaar een aantal families vrij.

Lees meer

actielanden in het nieuws

Doofheid: hoe wordt dit ervaren?

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om doof te zijn. Frank van de Maas stuurde ons een samenvatting van een engels artikel waarin in een paar zinnen uitgelegd wordt wat een dove meemaakt. Indrukwekkend!

Lees meer

Meer actueel

Bekijk meer actueel

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1115