Actieblog - Bosje bloemen?

Welke actie kun je doen als je alle mannen van de kerk bij elkaar hebt tijdens een ledenvergadering?

Juist, een actie die niet aangekondigd wordt. Een verrassing voor alle mannen. En welke man komt er nu niet thuis met een verrassing voor zijn vrouw?! Kortom: twee vliegen in één klap. Oh nee, het zijn er drie: Een verrassing voor de mannen, een verrassing voor de vrouwen en we halen geld op voor de actie Geloofwaardig onderwijs!

De bossen tulpen vonden gretig aftrek. Omdat de tijd voor de vergadering niet genoeg was, zijn we in de pauze nog verder gegaan. En na de pauze?

Toen waren alle bossen weg! Mooi zo'n samenbindende actie in de gemeente.

 

 

 

Meer actueel

Volg hier het nieuws rondom de jeugdwerkactie, de actiedoelen en de actielanden.

actielanden in het nieuws

Vrij van slavernij in Pakistan

Duizenden arme christelijke families verrichten slavenwerk in Pakistaanse steenfabrieken. Uitzicht op een beter bestaan hebben ze niet. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kocht de Nederlandse stichting PECA dit jaar een aantal families vrij.

Lees meer

actielanden in het nieuws

Doofheid: hoe wordt dit ervaren?

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om doof te zijn. Frank van de Maas stuurde ons een samenvatting van een engels artikel waarin in een paar zinnen uitgelegd wordt wat een dove meemaakt. Indrukwekkend!

Lees meer

Meer actueel

Bekijk meer actueel

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1115