Post voor jou uit Pakistan


IMG-20180409-WA0006 (002)

In het afgelopen seizoen werd Bijzondere Noden op veel -12 clubs uitgenodigd om iets te vertellen over geloofwaardig onderwijs in Pakistan. Misschien herinner je je nog wel het verhaal over Nena en haar broertjes Rihan en Yeshua. Gelukkig kunnen we vertellen dat de gezondheid van hun moeder is verbeterd.

Tijdens veel voorlichtingen hebben kinderen van veel -12 clubs een kaartje geschreven naar kinderen in Pakistan. Op de kaartjes werd in het Urdu en het Engels een persoonlijke boodschap geschreven voor kinderen in Pakistan. Inmiddels zijn de kaartjes aangekomen in Pakistan. De kinderen vonden het erg bijzonder om een persoonlijk kaartje uit Nederland te krijgen! Als dank heeft één van de kinderen een boodschap ingesproken voor kinderen in Pakistan. Die geven we graag aan jullie door!

Bertine Vermeer, Bijzondere noden

 

 

 

Meer actueel

Volg hier het nieuws rondom de jeugdwerkactie, de actiedoelen en de actielanden.

actielanden in het nieuws

Vrij van slavernij in Pakistan

Duizenden arme christelijke families verrichten slavenwerk in Pakistaanse steenfabrieken. Uitzicht op een beter bestaan hebben ze niet. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kocht de Nederlandse stichting PECA dit jaar een aantal families vrij.

Lees meer

actielanden in het nieuws

Doofheid: hoe wordt dit ervaren?

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om doof te zijn. Frank van de Maas stuurde ons een samenvatting van een engels artikel waarin in een paar zinnen uitgelegd wordt wat een dove meemaakt. Indrukwekkend!

Lees meer

Meer actueel

Bekijk meer actueel

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1115