Projectkoor #Geloofwaardig

Eén van de middelen om de Jeugdwerkactie #Geloofwaardig onder de aandacht te brengen, is het opnemen van een muziek CD. De psalmen en liederen staan in het teken van de Apostolische geloofsbelijdenis die laat zien hoe universeel het christelijk belijden is, al eeuwenlang en over de hele wereld. Er worden o.a. liederen gezongen als 'Wij loven u o God', 'Ik kniel aan Uwe kribbe neer' en 'O haupt voll Blut und Wunden'. 

 

Ruim 90 jongeren zetten zich, onder leiding van Mark Brandwijk, in voor deze actie door mee te zingen. Gisteren zijn we langs geweest om ze namens de Jeugdbond  te bedanken en om kort iets te vertellen over de actie. We hebben geluisterd naar veel liederen en het belooft heel wat. Houd de website in de gaten voor de verkoopproducten met onder andere deze muziek CD.

 

 

 

Meer actueel

Volg hier het nieuws rondom de jeugdwerkactie, de actiedoelen en de actielanden.

actielanden in het nieuws

Vrij van slavernij in Pakistan

Duizenden arme christelijke families verrichten slavenwerk in Pakistaanse steenfabrieken. Uitzicht op een beter bestaan hebben ze niet. Voor het tweede achtereenvolgende jaar kocht de Nederlandse stichting PECA dit jaar een aantal families vrij.

Lees meer

actielanden in het nieuws

Doofheid: hoe wordt dit ervaren?

Je kunt je niet voorstellen hoe het is om doof te zijn. Frank van de Maas stuurde ons een samenvatting van een engels artikel waarin in een paar zinnen uitgelegd wordt wat een dove meemaakt. Indrukwekkend!

Lees meer

Meer actueel

Bekijk meer actueel

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1115