Actiemagazine voor elk huishouden

Het verspreiden van de actiemagazine doe je zo:

1. Via het kerkblad. Zet een stukje in het kerkblad over de Jeugdwerkactie en leg uit waarom er een actiemagazine bij zit.

2. Met een gemeenteavond. Op deze avond wordt de gemeente geraakt door de inhoud van de actie. Laat ze om nog meer te lezen de actiemagazine meenemen. 

3. Door jongeren laten bezorgen. Laat jongeren van de vereniging langs de huizen gaan om de magazine te bezorgen. 

4. Een optie is om bij het magazine een bestelformulier te leveren voor de actieproducten. Dit formulier is vanaf 1 december beschikbaar op de site. 

Magazine voorkant

 

 

 

10997

Kom in actie!

Een jeugdwerkactie doen we samen. Hoe kun jij je vanuit het jeugdwerk inzetten voor Haris, Grace en Isaac? 

Inspiratie om aan de slag te gaan
Projecten
-12

Pakistan

Haris woont in een sloppenwijk in Lahore. Zijn ouders zijn arm en hebben het niet makkelijk omdat ze christen zijn. Ze werken allebei op de steenfabriek. Veel kinderen kunnen niet naar school. Er is geen geld voor. Ze gaan daarom al jong werken. Help jij Haris naar een school waar hij ook over de Bijbel hoort? 

Lees meer
+12

Nigeria

Grace hoort niets. Als baby is ze door een ziekte doof geworden. Haar ouders schaamden zich voor haar. Het had volgens hen geen zin om haar naar school te laten gaan. Ze zou er toch niets kunnen leren. Nu gaat ze naar school, leert ze een vak en kan ze naar dovendienst. Dat gun je toch elke dove tiener?

Lees meer
+16

India

Isaac volgt een rechtenstudie. Hij wil zich als christen inzetten voor andere christenen in India. Christenen in India wordt tegengewerkt. Toch groeit het aantal christenen. Isaac heeft het nodig om toegerust te worden via zijn gemeente. Zorg jij ervoor dat hij stevig in zijn schoenen komt te staan?

Lees meer

Op de hoogte blijven

Wil je door ons geinformeerd worden over nieuws rondom Geloofwaardig onderwijs? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of volg de Jeugdwerkactie via Facebook of Instagram

1114