Verkoopproducten

Steun #Geloofwaardig via een aankoop

 

De actieproducten zijn te bestellen via de actiecommissie van de plaatselijke gemeenten (geen verzendkosten) of particulier. Bij particuliere verzendingen worden verzendkosten in rekening gebracht. Kijk in het leverschema wanneer uw bestelling klaarligt bij Den Hertog in Houten. 

 

Liesbeth van Binsbergen
 

Bas gaat naar de kerk

Het is zondag. Bas hoort de klok luiden. Die is van de kerk. Hij mag voor het eerst mee naar kerk. Wat zou er gebeuren? In kindertaal, met mooie tekeningen (Marjolein Hund) en een gesprekshandleiding wordt toegelicht hoe het in de kerk gaat.

€ 9,95

     

Dirk-Jan Nijsink
    

Volgen, in het spoor van de Meester

Twaalf jonge, gewone mannen uit Israël door de Heere Jezus geroepen om Zijn discipelen te zijn. Drie jaar volgen ze Hem. Het verandert hun leven radicaal. Zij leren jou wat het is om Jezus te kennen en na te volgen. 

€ 12,50

 

     

 

Kijk en luister (kwartetspel)

Kleurrijk kwartetspel samengesteld uit Kijk en luister (Laura Zwoferink) met tekeningen van Jaap Kramer. Dit spel bestaat uit negen kwartetten uit het Oude en Nieuwe Testament. Op elke kaart staat een korte uitleg.

€ 7,95

 

     

R. M. McCheyne
 

De Ark der behoudenis

'De liefde van Christus dringt ons.' In 37 korte en praktische preken roept McCheyne op tot bekering en geloof in de Zaligmaker. In zijn preken klinkt de ernst door van de naderende eeuwigheid, maar ook het vurig verlangen om zondaren voor Christus te winnen.

€ 22,50

 

     

 

Zoek eerst het koninkrijk van God (verhalen-CD)

Monday, Grace, Bilal en Alaka vertellen over hun leven in Nigeria, Pakistan of India. Deze jongeren hebben het moeilijk, omdat ze arm zijn, een handicap hebben of als christen dwarsgezeten worden. Toch hebben ze hoop! Deze vertel-CD bevat 4 inspirerende, realistische verhalen.

€ 9,95

 

     

 

Leven, lijden, leren
Onderwijs geeft hoop

Een aantrekkelijk vormgegeven actieboek met unieke interviews, stevige achtergrondverhalen, toegankelijke fotopagina's en inhoudsvolle Bijbelstudies. De rode draad in dit boek is de hoopgevende kracht van Bijbels onderwijs.

€ 14,95

     

Alie Buijert
 

Farah krijgt een toekomst

Elke dag werkt Farah op de steenfabriek. Ze is negen jaar, maar nog nooit naar school geweest. Weg kunnen ze niet, want vader is de baas geld schuldig. Toch krijgen ze een kans om te verhuizen. Kan Farah eindleijk naar school? Lees verder in dit spannende boek over kinderen in Pakistan.

€ 9,95

 

     

 

Onderwijs (pareltje)

Een luxe uitgevoerd boekje met pakkende citaten van de puriteinen vol (geestelijk) onderwijs. Mooi om cadeau te geven.

€ 4,95

 

     

Ds. P. van Ruitenburg
 

De Bijbel open

De Bijbel lezen en bestuderen is van levensbelang. Het is een 'Kracht Gods tot zaligheid'. Hoe kun je de Bijbel lezen en meer leren ontdekken over wie je zelf bent en Wie de Heere is? Ds. P. van Ruitenburg gaat op een praktische en bezinnende manier op deze vragen in.

€ 9,95

 

     

o.l.v. Mark Brandwijk
 

CREDO (muziek-CD)

Deze unieke CD is een muzikale reis door de apostolische geloofsbelijdenis. Jongerenkoor en instrumentalisten (o.l.v. Mark Brandwijk) brengen de twaalf artikelen dichtbij via 20 muziekstukken. Met o.a. 'Wij loven u o God', Ik kniel aan Uwe kribbe neer' en 'O haupt voll Blut und Wunden'.

€ 14,95

Benieuwd? Maak kennis met deze muziek

1153