Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Ds Terlouw 2017
21 apr 20170 reacties
In memoriam ds. L. Terlouw - voorzitter Jeugdbond
Met ontroering en verslagenheid ontvingen we vrijdagmorgen 21 april jl. het bericht dat de Heere tot Zich heeft genomen onze voorzitter, ds. L. Terlouw.
verder
cross-423157_1920
14 apr 20170 reacties
Geloof je dat? - Goede Vrijdag en Pasen
Indien gij met uw mond zult belijden de Heere Jezus, en met uw hart geloven, dat God Hem uit de doden opgewekt heeft, zo zult gij zalig worden (Romeinen 10:9). Als een krachtige bazuinstoot klonk het over de kruisheuvel: “Het is volbracht”. In het Grieks slechts een woord: voldaan! Wie zal ooit de diepte van dat woord begrijpen? In het vroege morgenlicht van Pasen wordt het zichtbaar, want Jezus staat op. Paulus zegt dat Gód Hem uit de doden heeft opgewekt! Tevreden met het offer van het Lam van God, dat de zonde van de wereld wegdroeg. Nu jaagt de dood geen angst meer aan want alles, alles is voldaan!
verder
Daniël_2017-03 poster
20 feb 20170 reacties
Geniet jij ook van die prachtige poster in Daniël?
Elke Daniël staat er een prachtige beeldpagina in het midden van het blad. http://www.jbgg.nl/beeldpagina
verder
Coen Hakvoort
16 jan 20170 reacties
Al ruim 1000 aanmeldingen voor Koers-vakanties
Coen Hakvoort is de duizendste deelnemer van Koers-vakanties en hoopt naar Holwerd te gaan. Waarom kiest Coen voor Koers : " Ik kies voor een Koers-vakantie omdat het mij gezellig lijkt. De activiteiten lijken mij leuk en het is fijn om andere jongeren te ontmoeten. Natuurlijk is het ook goed dat de Bijbel open gaat."  Hartelijk welkom Coen. Jij kunt voor dit feestlijke moment een heerlijke Koers taart tegemoet zien ! 
verder
43788122_ml
26 okt 20160 reacties
Nieuwe AanZet online; Welvaart
De AanZetcommissie heeft weer een nieuwe themapakket klaar wat op jullie vereniging te gebruiken is. Dit keer is het thema; Welvaart. Een groot geschenk, maar ook een grote verantwoordelijkheid. In deze AanZet wordt beschreven hoe welvaart een gave, maar ook een verzoeking kan zijn. Welke verantwoordelijkheid wij hebben door de welvaart die we gekregen hebben. En tenslotte wordt de link gelegd tussen welvaart en duurzaamheid.  
verder
Nieuwsbericht_Bijbelwijzer
09 sep 20160 reacties
Bijbelwijzer en Bijbellegger opnieuw verschenen
Het lezen van de Bijbel is voor christenen als eten en drinken. Gods Woord vergelijkt een christen met een boom aan een beek. Zoals de boom water put uit de beek, zo leeft een christen uit het Woord van God. Toch is Bijbellezen vaak moeilijk. Hoe doe je het? Met het uitgeven van een Bijbellegger en een Bijbelwijzer willen we jongeren helpen.
verder
DSC_3252
29 aug 20160 reacties
Een frisse start
Enthousiast, betrokken en een hart voor jongeren! Zo kan ik de drie leidinggevenden wel omschrijven met wie ik vorige week een overleg had. Als het aan hen ligt, zullen de +16 jongeren van deze gemeente een prachtig seizoen tegemoet gaan. Door: Aline van de Maat
verder
FotosessieAmersfoort©ceesvdwal_108
16 jun 20160 reacties
Nieuwe thema's AanZet
Ben je nog op zoek naar thema's die je tijdens het nieuwe seizoen op de vereniging kunt bespreken?
verder
355