Annuleren

Zoek hier binnen onze website

1

Portugal - Algarve

05 jul - 16 jul
20-29 jaar
nog niet bekend
Huis
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis niet door kan gaan, ontvangt de deelnemer zijn of haar (aan)betaling retour minus een bijdrage in de kosten!

Afdingen in de Algarve...

Quadcoureur of quintakenner? In de Portugese Algarve wacht jou deze zomer een gevarieerd programma waarin in- en ontspanning centraal staan. De actievelingen kunnen zich te buiten gaan op quad of mountainbike, om vervolgens het stof van zich af te spoelen tijdens een kajaktocht door de blauwe kreken van het schitterende natuurgebied Ria Formosa. Wie het liever wat kalmer aan doet onder de mediterrane zon, kan zijn hart ophalen in de ommuurde vestingstad Faro of afdingen op de overdekte weekmarkt in Loulé, waar precies de souvenirs worden verkocht die jij mee naar huis wilt nemen. Natuurlijk kun je ook een compromis sluiten met een gezellige wandeling langs het strand, de Portugese quinta's - wijnlandgoederen - of de grillige rotskust. Zo heb je alle gelegenheid voor het voeren van een goed gesprek. 

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 05 jul t/m 16 jul
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: nog niet bekend
Aanbetaling: € 350,-
Accommodatie: Huis
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie

Deelnemers

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid. Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden.
Klik voor het actuele vacature overzicht!

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine