Annuleren

Zoek hier binnen onze website

1

Balkan - Balkan wildkamperen

09 aug - 20 aug
17-23 jaar
849,- EURO
Tenten
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis niet door kan gaan door overheidsmaatregelen, ontvangt de deelnemer zijn of haar (aan) betaling retour minus een bijdrage in de kosten!

Bivakkeren op de Balkan

Wildkampeerder of watersporter? Een beetje van beiden is handig als je met Koers de Balkan gaat verkennen! Op deze reis zet je namelijk je tent op waar je maar wilt: op het erf van een Bosnisch boerderijtje, aan de oever van een Bulgaars bergmeer of in een Macedonisch maisveld. Het reisdoel bepaal je helemaal zelf. Ga je voor een roadtrip door de Transsylvanische Alpen, waar je de hoogste berg van Roemenië kunt bedwingen? Zeekajakken langs de kust bij Dubrovnik? Raften in Montenegro? Of misschien wel allemaal? Stippel met je reisgenoten de route uit en ontdek al zwervend de hoogtepunten van Zuidoost-Europa. Je kiest zelf of je liever een dag langer tussen de oude boerderijtjes van het platteland blijft hangen, een citytrip naar Sarajevo of Skopje maakt of de kust opzoekt voor een frisse duik. Zoek jij deze zomer ook de vrijheid op?

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 09 aug t/m 20 aug
Leeftijd: 17-23 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: € 849,-
Aanbetaling: € 150,-
Accommodatie: Tenten
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Actief

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine