Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Bulgarije - Bulgaarse Kust

Ontdek de Bulgaarse kust en Sofia...

Ben jij ook op zoek naar avontuur? Dan is de vakantie naar de Bulgaarse kust & Sofia echt iets voor jou! Zon, water en avontuur.

We verblijven in een mooi huis in Primorsko, een prachtige kustplaats. We kunnen daar heerlijk zwemmen en luieren op het strand. Het bezoeken van authentiek Bulgaarse stadjes staat ook op het programma. Naast het ontdekken van de kust, varen en watersportactiviteiten, is het ook mogelijk om een tocht met oude Russische jeeps naar het binnenland te maken. We kunnen een plek bezoeken waar heidense rituelen uitgevoerd werden in de tijd van de Bijbel en op die dag ook zigeuners bezoeken. Tijdens deze reis verblijven we ook twee dagen in de hoofdstad Sofia. Dit is een stad met oude, romeinse gebouwen zoals het Alexander Nevsky Kathedraal. Sla jij graag aan het shoppen? Deze stad heeft een luxe winkelcentrum, waar je dan volop aan je trekken komt! Sofia ligt aan de voet van de Vitosha bergen. Dit gebied leent zich uitstekend voor een wandel- of mountainbiketocht. Kortom: een avontuurlijke,indrukwekkende reis naar Bulgarije!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 16-07-2018 t/m 27-07-2018
Annie Meijers
Staflid
Ko  Schipper
Ko Schipper
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 16 jul t/m 27 jul
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 889,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie:
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400