Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

Burtonville 21-29 jaar

Voor elk wat wils!

Welkom op de vakantieboerderij ‘La Marelle’, onze uitvalsbasis voor een heerlijke ontspannen vakantie. Alleen de ligging van het oord is al prachtig: we kijken uit over één van de mooie dalen in Belgisch Luxemburg. Tegelijk grenst de boerderij aan een bos, waar we heerlijk kunnen wandelen, picknicken en relaxen.

De omgeving biedt van alles én voor elk wat wils. Boeiende stadjes, prachtige kastelen en adembenemende uitzichtpunten. Zoek je iets sportievers voor de afwisseling? Ga dan lekker zwemmen in een subtropisch zwembad of in het openluchtzwembad. Of pak een kano voor een tochtje, gooi een hengeltje uit of stap op een waterfiets.

Het oord biedt zowel binnen als buiten vele mogelijkheden. De heerlijke tuin met allerlei zitjes nodigt uit om een boek te lezen, een goed gesprek te hebben of even lekker bijkomen van een uitstapje. De barbecue blijft in de vakantieweek niet ongebruikt! Als het weer tegenzit, is er binnen genoeg te beleven. Tafeltennissen, tafelvoetbal, spelletjes doen en niet te vergeten Bijbelstudie. Samen hopen we iedere dag het Woord te onderzoeken en te zingen. Ga jij (weer) met ons mee? 

Reisleiders

Bas van Ee
Staflid
Pasfoto Hans Harlaar
Hans Harlaar
Staflid
Ans Hovestadt
Staflid
Pasfoto Gerro de Jager
Gerro de Jager
Staflid
Pasfoto Erna Molenaar
Erna Molenaar
Staflid
Pasfoto Lydia van der Tas
Lydia van der Tas
Staflid

Koers Xtra

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 04 aug tot 11 aug
Leeftijd: 21-29 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken: 0
Prijs: € 520,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Groepsaccomodatie
Vervoer: Busjes
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400