Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Griekenland - Corfu najaar

Nazomeren in Corfu....

Corfu is, op drie kleine eilandjes na, het meest noordelijk gelegen eiland van Griekenland. Een heerlijk eiland waar je je constant vergaapt aan vergezichten. Het is een aanrader voor natuurliefhebbers.

Vanaf Amsterdam ben je in ruim twee uur vliegen al op Corfu. Het eiland is ongeveer twee keer zo groot als Texel en het hoogste punt 917 meter. Breng een bezoek aan Paleokastritsa in het noordwesten van het eiland. Je stuit hier op een landschap met kraakhelder water, gelegen tussen brede bergkammen. Geniet van de verkoelende bries, vaar door de grotten en geniet van het uitzicht op de baai. Tijdens de verkenning van het eiland stuit je al snel op slaperige dorpjes met prachtig gekleurde huisjes. Voor wat meer leven bezoek je de hoofdstad Corfu City. Shoppen, op een terrasje wat drinken of een klim naar het oude fort voor een panoramisch uitzicht. Vergeet ook het historische centrum niet dat bestaat uit een labyrint van smalle, wittesteegjes. Najaarszon ook wat voor jou? Reis dan mee naar Corfu!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 17-09-2018 t/m 26-09-2018
Pasfoto Thierry
Marco Thierry
Staflid
Pasfoto Mathilde Thierry
Matilda Thierry-Weststrate
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 17 sep t/m 26 sep
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 27
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 829,-
Aanbetaling: € 350,-

Reisinformatie

Accommodatie: Villa
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400