Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Beste Koers-deelnemer,

Het is een heel heftige tijd waarin we leven. Iedere dag bereiken ons nog steeds ernstige berichten over de gevolgen van het coronavirus. We zijn het met elkaar eens dat dit een indringende roepstem is. Bid jij of het tot persoonlijke zegen mag zijn? Het is begrijpelijk dat jij je zorgen maakt over de tijd die hopelijk voor ons ligt. Ook kunnen we ons goed voorstellen dat je vragen hebt over jouw vakantie! Bel of mail ons gerust met je vragen. Van harte welkom!

Seizoen 2022

Voorzichtig bereiden we een nieuw seizoen voor. Uitgangspunt hierbij is dat we alles met code geel door willen laten gaan, tenzij omstandigheden en/of overheidsmaatregelen dat niet mogelijk maken. Bij alle vliegreizen zijn we terughoudend en zullen we pas laat eventuele tickets boeken om de risico's zo klein mogelijk te maken. Ook zijn we extra kritisch in de kosten die gemaakt moeten worden. We zullen, na een heel moeilijk seizoen in 2020, heel zuinig zijn en het seizoen met zo min mogelijk kosten proberen voor te bereiden. Verdiep je goed in de corona eisen van de regering van je vakantieland. Die eisen zullen we aan moeten voldoen. Op de site van de ANWB vind je actuele en adequate informatie:

Klik hier :      ANWB-Reiswijzer

Hartelijke oproep

We hopen en bidden dat de Heere ons allen spaart en bewaart in de tijd die voor ons ligt. Ook hopen en bidden we van harte dat het weer mogelijk zal zijn om onze Koers-vakanties door te laten gaan. Veel sterke gewenst in de gevolgen die ons allemaal raken. We vragen ook  jou/u om gebed voor dit deel van ons werk met en onder jongeren. Voor dit alles geldt: D.V.

Hartelijke groet,

Team Koers-vakanties

1393
Facebook
InstagramKoers magazine