Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Verhalenwedstrijd

VERHALENWEDSTRIJD

13 december 2018. Het grindpad kraakt. Met een doffe plof valt er iets zwaars op de kokosmat. ‘Post voor je!’ roept je moeder vanuit de gang. ‘Hmpff…’ mompel je, en drukt je gezicht nog wat dieper in je kussen. Buiten druipt de natte sneeuw in grauwe strepen langs de ramen. De wind giert om het huis. Geen haar op je hoofd die er aan denkt vóór de eerste lentebloesem je bed uit te komen.
Je slaapkamerdeur gaat op een kier. Opnieuw een plof, nu bovenop je deken. ‘Alsjeblieft, luilak,’ zegt je moeder. ‘Koers-reismagazine. Misschien haalt dat je uit je winterslaap.’

Heb jij ook zo’n moeite met de donkere dagen rond Kerst? Ons kleurrijke reismagazine vol zomerse bestemmingen bevat genoeg inspiratie om soezend de winter door te komen. Sterker nog: dit jaar daagt Koers je uit om je dagdromen op papier te zetten!

Hoe werkt het?

Kies één bestemming uit het Koers-reismagazine die je aanspreekt, inspireert of de stuipen op het lijf jaagt. Laat vervolgens je fantasie de vrije loop. Wat gebeurt er als een groepje Koers-deelnemers verdwaalt in de binnenlanden van Zuid-Afrika? Bloeit er toch een romance op tussen twee kibbelende stafleden op een zeilboot in de Middellandse Zee? Is die vriendelijke Siciliaanse Lamborghini-eigenaar die jullie een slaapplaats op zijn landgoed aanbiedt wel de man die hij zegt te zijn?

Maak er een goedlopend en origineel verhaal van, waarbij je minimaal 500 en maximaal 1500 woorden gebruikt. Ben je tevreden over je pennenvrucht? Stuur ‘m naar koers@jbgg.nl met als onderwerp ‘verhalenwedstrijd 2019’. Vermeld in deze mail duidelijk je naam, adres en leeftijd.

Laat jij de Koers-jury nagelbijten, schuddebuiken of een traantje wegpinken? Inzenden kan tot en met DV 1 maart 2019, dus wees er snel bij! De winnaar wordt uiteraard beloond met een mooie prijs!

Tip: kijk in het magazine welke activiteiten en bezienswaardigheden er te doen en te zien zijn in de buurt van jouw gekozen Koers-bestemming. Misschien brengt het je op onverwachte ideeën!

1263
Facebook
InstagramKoers magazine