Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Oostenrijk - Huttentrektocht

Huttentrektocht o.l.v. een mountainleader...

Actievelingen gezocht! Schrijf je in en trek met een ervaren mountainleader de bergen door. Met je bagage op de rug trek je van hut naar hut. Onderweg geniet je samen van de majestueuze bergen en de alpenweiden om je heen. Via steile puinhellingen banen we ons een weg naar de top. De beloning: een adembenemend uitzicht. Onderweg krijg je uitleg over klimtechnieken, leer je hoe je koers moet houden met je kompas, en ga jezelf de route plannen voor de volgende dag.

Deze huttentocht gaat door het westelijke deel van het Zillertal en dwars door de massieven Olperer (ruim 3400 meter), Hochfeiler (3500 meter) en Grosser Möseler (3480 meter). Het natuurpark Zillertaler Alpen zorgt voor een ongerepte schoonheid waar je doorheen klimt! De kans is dan ook zeker aanwezig dat je onderweg oog in oog komt te staan met gemzen, marmotten en steenbokken. Door de ‘hoogte’ van deze tour bestaat er een kans dat er op sommige delen van de tocht een sneeuwveld overgestoken moet worden. Kortom een afwisselende, inspannende en uitdagende tocht met schitterende uitzichten!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 07-08-2018 t/m 16-08-2018
Bertine Vermeer 2
Bertine Vermeer
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 07 aug t/m 16 aug
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 9
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Prijs: € 1,085,-
Aanbetaling: € 350,-

Reisinformatie

Accommodatie: Berghutten
Vervoer: Trein
Soort vakantie: Actief
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400