Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

IJsland Wildkamperen

IJskoude schoonheid en spuitende geisers!

Een kampeertrektocht door IJsland, een land dat ligt aan de rand van de Noordpool, slechts drie uur vliegen vanaf Schiphol. Waar anders vind je smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, 1 miljoen papegaaiduikers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middennachtzon? IJsland is een uniek land. Een van de hoogtepunten is het nationale park Skaftafell; een bergrug met een prachtige natuur en watervallen aan de rand van een meer met ijsbergen. Helemaal geweldig is een excursie naar de vulkanen van Myvatn. Ook nemen we een kijkje bij de krachtigste waterval van Europa, die vlak boven een afgrond van 120 meter diep ligt.
De hoofdstad Reykjavik, waar we op vliegen, is met zijn oude vissershuisjes zeer de moeite waard. Ben je op zoek naar eens een wat andere vakantie? Dan ben je hier aan het goede adres!

Reisleiders

Pasfoto Arine Leurdijk
Arine Leurdijk
Staflid
Willian Overbeeke
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 24 jul tot 05 aug
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken: 0
Prijs: € 1,199,- € 1,149,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Tenten
Vervoer: Vliegtuig, terreinauto's
Soort vakantie: Wildkamperen
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400