Annuleren

Zoek hier binnen onze website

2017-04-22 SID-124
01 mei 20170 reacties
Terugblik stafinstructiedag 2017
Op 22 april was er weer de instructiedag voor de stafleden van de Koers vakanties.   We kijken terug op een mooie dag van ontmoeting, enthousiasme en bezinning. We stonden stil bij het overlijden van de voorzitter van de Jeugdbond, Ds. Terlouw. Erik-Jan Verbruggen heeft op indringende manier met ons nagedacht over het thema "Veilig Jeugdwerk". Aansluitend waren er workshops waarin verschillende elementen rond dit thema werden verdiept. Ook werd er weer veel informatie gedeeld over de voorgenomen Koers-vakanties.
verder
P1110612
16 feb 20170 reacties
Gevraagd : Stafleden Koers-Xtra
Vacatures : Voor de vakantie in Sauerland: 1 man en 1 vrouw die als staflid iets voor jongeren die iets meer begeleiding nodig hebben! Kijk hier voor meer informatie.
verder
Algemeen (1)
17 jan 20170 reacties
Gevraagd : Stafleden Koers-kinderkampen
Voor Koers-kinderkampen zijn wij nog op zoek naar een aantal mensen. Kijk snel of er ook iets voor jou tussen zit en meld je aan!
verder
Coen Hakvoort
16 jan 20170 reacties
Al ruim 1000 aanmeldingen voor Koers-vakanties
Coen Hakvoort is de duizendste deelnemer van Koers-vakanties en hoopt naar Holwerd te gaan. Waarom kiest Coen voor Koers : " Ik kies voor een Koers-vakantie omdat het mij gezellig lijkt. De activiteiten lijken mij leuk en het is fijn om andere jongeren te ontmoeten. Natuurlijk is het ook goed dat de Bijbel open gaat."  Hartelijk welkom Coen. Jij kunt voor dit feestlijke moment een heerlijke Koers taart tegemoet zien ! 
verder
1020