Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Over Koers-Xtra voor deelnemers

Koers-vakanties is een van de activiteiten van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten. Met de vakanties zorgen we voor een basis van rust en ontspanning. Om hiermee, even los van de dagelijkse hectiek, ruimte te maken voor waardevolle ontmoetingen. Met een open Bijbel samen spreken over wat de Heere van ons vraagt en wat Hij wil betekenen voor zondige mensen. Het doel is jongeren te binden aan Gods Woord en de gemeente.


Koers-Xtra

Koers-Xtra zijn Koers vakanties met een beetje extra. En wat krijg je dan extra?  Extra stafleden die ook nog eens weten wat jij nodig hebt. Soms je even terug kunnen trekken rustig een plekje voor jezelf. Iets extra uitleggen met andere woorden wanneer iets net even te snel gaat of je dingen niet begrijpt. Kortom gewone Koersvakanties voor jongeren die er met een groep op uit willen trekken, Bijbelstudies doen, leuke activiteiten ondernemen met op sommige momenten net even de aandacht voor iets waar jij behoefte aan hebt. Ben je al eerder met een Koers-vakantie mee geweest maar kreeg je het gevoel dat het net niet helemaal bij je paste, dan is wellicht Koers-Xtra een prima keuze voor jou ! Heb je vragen of Koers-Xtra bij jou past? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Privacy

Jouw privacy is voor ons belangrijk en we vragen jou informatie die we echt nodig hebben. Met name vragen over je (psychische) gezondheid en jouw antwoorden, worden in een beveiligde omgeving bewaart en alleen de screeners kunen dat met behulp van een wachtwoord raaadplegen. Vervolgens wordt belangrijke informatie met de teamleider van de staf gedeeld in een beveiligd ducument dat niet kan worden geprint of gedupliceerd en na de vakantie wordt vernietigd. Verder vragen we je bij de aanmelding in te stemmen met ons foto beleid. Dat houdt in dat goede verantwoorde foto's welke op het kamp worden gemaakt en met ons gedeeld, gebruikt mogen worden in het Koers-magazine en/of op de website.

Aanmelden

Je wordt van harte uitgenodigd je aan te melden voor een van de Koers-vakanties. Heb je aanvullende vragen, dan kun je deze mailen naar koers@jbgg.nl of ons bellen.

1317
Facebook
InstagramKoers magazine