Annuleren

Zoek hier binnen onze website

1

Kroatië - Kroatië +20

26 jul - 07 aug
20-25 jaar
899,- EURO
Huis
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Kajakken in Kroatië...

Wildwaterwoesteling of natuurnestelaar? Kies dan deze zomer voor een vakantie in het bosrijke Gorski Kotar, de groene longen van Kroatië. Hier kun je je letterlijk en figuurlijk onderdompelen in de natuur. Tijdens een stevige wandeling door de boombezoomde bergen bijvoorbeeld, of door een duik te nemen in één van de diepblauwe meren. Liever een zwemfestijn in het zilte nat van de Adriatische Zee? De schitterende zandstrandenkust ligt op maar een uurtje rijden van het oord. Maar misschien laat je je liever natspatten tijdens een uitdagende tocht met de kajak, of staar je met je hoofd in je nek naar de steile rotspieken in één van de adembenemende nationale parken. Ben jij wel toe aan een beetje onvervalste bos- of zeelucht? Dan is Kroatië voor jou een absolute aanrader! 

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 26 jul t/m 07 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 24
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: € 899,-
Aanbetaling: € 200,-
Accommodatie: Huis
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine