Annuleren

Zoek hier binnen onze website

shutterstock_1235875000

Montenegro - Montenegro Kust

07 aug - 18 aug
20-25 jaar
965,- EURO
Huis
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis niet door kan gaan door overheidsmaatregelen, ontvangt de deelnemer zijn of haar (aan)betaling retour minus een bijdrage in de kosten!

Meters maken in Montenegro...

Boomknuffelaar of baaiwandelaar? Ga deze zomer op ontdekkingsreis in het jongste land van Europa. Vanuit het groepshuis verken je de kust van Montenegro in elf dagen van onder tot boven. Ontdek waarom het oude stadje Kotor, gelegen aan een schitterende lagune, op de Werelderfgoedlijst staat, of kies voor een spannende rafttrip door de Tarakloof. Lange wandelingen maak je langs één van de diepblauwe baaien of het schitterende Skadarmeer. Misschien stuit je tijdens een tocht door één van de laatste oerbossen wel op de oudste boom van Europa, die daar al zo'n 2000 jaar in de Montenegrijnse aarde wortelt. En als je denkt dat je alles wel gezien hebt? Dan neem je gewoon een kijkje over de grens met Albanië! Loop jij al warm voor een vakantie vol zon, cultuur en natuurschoon aan één van de mooiste kusten van de Balkan? Schrijf je dan snel in! 

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 07 aug t/m 18 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 17
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: € 965,-
Aanbetaling: € 200,-
Accommodatie: Huis
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine