Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Italië - Napels en Pompei

Natafelen in Pompei....

Welkom in de grootste historische binnenstad van Europa! In de smalle straatjes van het centrum van Napels vind je alle benodigdheden voor een vijfdaagse fijnproeverij van de authentieke Italiaanse cultuur en keuken.

Breng zeker een bezoek aan de Duomo van Napels, een imponerende witte kathedraal met gedetailleerde plafondschilderingen en prachtige vloeren. Wanneer je de stad vanuit een ander gezichtspunt wilt bekijken, daal dan af in de onderaardse gangen en ruimtes die zich uitstrekken onder de straten en je een kijkje geven in de verborgen geschiedenis van Napels. Je kunt het natuurlijk ook hogerop zoeken, bijvoorbeeld op de beroemde vulkaan Vesuvius. En vergeet niet een kijkje te nemen in het nabijgelegen Pompeï! Na een lange en vermoeiende dag is er tenslotte niets beters dan eindeloos na te tafelen in één van de typisch Italiaanse restaurantjes, achter een groot bord pasta of een reusachtige pizza. Je ziet: er is in Napels en omgeving meer dan genoeg tedoen om vijf dagen te vullen!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 30-04-2018 t/m 05-05-2018
Wijnanda van Engelen
Wijnanda van Engelen
Staflid
John Snoep
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 30 apr t/m 05 mei
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 549,-
Aanbetaling: € 350,-

Reisinformatie

Accommodatie: Appartementen
Vervoer: Vliegtuig
Soort vakantie: Stedentrip
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400