Annuleren

Zoek hier binnen onze website

shutterstock_1682799286

Italië - Rome Najaar

18 okt - 22 okt
20-29 jaar
nog niet bekend
Hostel
Vliegtuig, OV
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Niet op één dag gebouwd..

Rome is de grootste stad van Italië. Omdat Rome niet op één dag gebouwd is kunnen we hem ook niet op één dag bezichtigen, vandaar deze stedentrip. De stad voelt als een tentoonstellingsruimte van een gigantisch openluchtmuseum, het is een collage van piazza’s, openluchtmarkten en historische bezienswaardigheden. Een bezoek aan het Colosseum, Vaticaan en de Sint Pieter is eigenlijk wel een must als je in Rome bent, maar ook de Friezenkerk gebouwd tegen één van de Romeinse heuvels moet je zien. Daarnaast de catacomben, en het Forum Romanum waar Paulus, ruim 2000 jaar geleden, gehoord werd. Kortom genoeg te zien en te beleven in Rome. We verblijven in een leuk hotel. Uiteraard kan je in Rome ook heerlijk shoppen en lekker eten. Het zal je niet verbazen, dat naast de dagelijkse Bijbelstudie, ook weleens het Rome uit de Catechismus ter sprake zal komen. Ga mee naar deze cultuurrijke stad!

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 18 okt t/m 22 okt
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: nog niet bekend
Aanbetaling: € 350,-
Accommodatie: Hostel
Vervoer: Vliegtuig, OV
Soort vakantie: Stedentrip

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine