Annuleren

Zoek hier binnen onze website

IJsland - Rondreis IJsland

Rondje ongerept IJsland...

Uniek is deze vakantie zeker! Kamperen in IJsland, de gebaande wegen verlaten om met een fourwheeldrivewagen de mooiste en stilste plekjes op te zoeken en het adembenemend natuurschoon te bewonderen.

IJsland, het land aan de rand van de Noordpool met smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, 1 miljoen papegaaiduikers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers en het noorderlicht. Met fourwheeldrive auto’s trekken we door het ruige IJslandse landschap. We laten de gebaande wegen achter ons en duiken diep het binnenland in om de mooiste plekken te ontdekken. We slaan ons bivak op waar we willen; we hebben alles aan boord. Eén van de hoogtepunten van dezereis is het National Park Skaftafell; een bergrug met prachtige watervallen aan de rand van een meer met ijsbergen. We bewonderen de vulkanen van Myvatn en nemen een kijkje bij Dettifos, zonder twijfel de meest indrukwekkende waterval van Europa! Ook de hoofdstad Reykjavik is met zijn vriendelijke, oude vissershuisjes een bezoek meer dan waard. Ga jij mee op avontuur in de laatste ongerepte wildernis van Europa? Boek dan snel, want vol is vol!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 30-07-2018 t/m 11-08-2018
Joris ten Voorde
Joris ten Voorde
Staflid
Anton  Heger
Anton Heger
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 30 jul t/m 11 aug
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 1,299,-
Aanbetaling: € 350,-

Reisinformatie

Accommodatie: Trekkerstenten
Vervoer: Vliegtuig, terreinauto's
Soort vakantie: Rondreis
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400