Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

Sauerland

Herzlich wilkomen im Sorpehaus! 

'Sorpehaus' is de prachtige benaming voor een even prachtig oord in Hoog Sauerland. En in dit huis gaan we vakantie houden. Je zult je meteen thuis voelen in de ruime en gezellige kamers van dit grote vakwerkhuis. De tuin er omheen met meerdere terrassen biedt mogelijkheden om heerlijk bij te komen na een gezellige en interessante excursie. Ruimte voor Bijbelstudie en ontspannen samen zingen is er ook meer dan genoeg.

Het dorpje Niedersorpe ligt op slechts tien kilometer afstand van Winterberg. Nordic walking kan direct vanuit het vakantiehuis. De beroemde Rothaarsteig-route ligt overigens vlakbij en vanaf juni tot september is het gemeentelijk bronzwembad geopend voor een heerlijk dagje zwemmen. Verder zijn er leuke musea te bezoeken en kunnen we golfen in Sellinghausen. Kortom, voor elk wat wils.

Watersportliefhebbers zijn eveneens op hun plek in Sauerland. Een tochtje op het water met de kano? Of trekken we de wandelschoenen aan voor een heerlijke wandeling? In deze veelzijdige en mooie streek is van alles te zien en te beleven. Herzlich willkommen im 'Sorpehaus'!

Reisleiders

Mariëlle  Copier
Mariëlle Copier
Staflid
Eline  Haase
Eline Haase
Staflid
Christiaan  Mol
Christiaan Mol
Staflid

Koers Xtra

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 09 aug tot 17 aug
Leeftijd: 21-29 jaar
Max deelnemers: 14
Open plekken: 0
Prijs: € 625,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Groepsaccomodatie
Vervoer: Busjes
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400