Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

Setubal +17

Kies het ruime sop in Setubal...

Wie van zon en water houdt, zit aan de Portugese kust gebakken. Deze elf dagen mag je je bewoner noemen van een prachtige 18e eeuwse ‘quinta’, een Portugees landgoed aan de rand van een indrukwekkend natuurpark en slechts vier kilometer van het strand vandaan.

Hier kun je je hart ophalen aan allerlei spetterende activiteiten. Kies het ruime sop met een catamaran en zeil over de azuurblauwe zee op zoek naar een kolonie wilde dolfijnen.Manoeuvreer je kajak langs de grillige rotsformaties van Sesimbra en ontdek Portugal vanaf de golven. Snuif je liever cultuur dan zeelucht, breng dan eens een bezoek aan hoofdstad Lissabon of streep de felgekleurde sprookjespaleizen van de voormalige Portugese koningen in Sintra van je werelderfgoedbucketlist af. Vergeet niet tegenieten van de schitterende omgeving, bijvoorbeeld bij Coba da Roca, het meest westelijke punt van Europa, waar je een magnifiek uitzicht hebt over de Atlantische Oceaan. En als je na een lange dag thuiskomt op je landgoed, neem je gewoon nog een duik in het bijbehorende zwembad.

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 07 jul tot 17 jul
Leeftijd: 17-23 jaar
Max deelnemers: 22
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 849,-
Aanbetaling: € 150,-

Reisinformatie

Accommodatie: Villa
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie
Aanmelden kan vanaf D.V. donderdag 14-12-2017 om 12.00 uur.
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400