Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Italië - Sicilie

Bergen in Sicilie....

Sicilië is een erg populair eiland in de Middellandse Zee. Het eiland ligt in het zuiden van Italië en is een nog actieve vulkaan rijk. We zullen de Etna zeker met een bezoek vereren. Naast het ontdekken van de natuur is er op het gebied van cultuur ook immens veel te beleven!

Denk maar eens aan Romeinse theaters, Griekse tempels, Arabische moskeeën, paleizen en kerken. De natuur in Sicilië is adembenemd. Van de grillige kust met rotspartijen tot lieflijk glooiende heuvels in het binnenland. Er zijn ook bergachtige gedeelten waar karakteristieke dorpjes verborgen liggen, heerlijk om een stevige wandeling naartoe te maken. De strandenzijn natuurlijk ook perfect om te zonnen en een duik in de zee te nemen. Souvenirtjes kopen voor thuis? De steden Palermo, Agrigento en Syracuse hebben genoeg te bieden op dat gebied. Uitgeput? Dan kunnen we in één van de steden ook nog een terrasje pakken. We verblijven in een luxe vakantieoord waar we verschillende appartementen (met airconditioning!) tot onzebeschikking hebben. Al zin in de zon?

Reisleiders

Reisleiders tijdens 23-07-2018 t/m 03-08-2018
Mineke Hasselman-Baan
Staflid
Martin van Dam
Martin van Dam
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 23 jul t/m 03 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 999,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Villa
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400