Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Estland - Tallinn & Helsinki

Ontdek twee prachtige steden in 1 trip...

Wie houdt er niet van om in de herfst, wanneer iedereen alweer wat langer aan het werk is, er een paar dagen tussenuit te gaan om te genieten van de laatste stralen van de zon? Dat kan! In het najaar gaan we samen de stad Tallinn in Estland ontdekken. We hopen ook de oversteek te maken naar Finland om heerlijk rond te dwalen door Helsinki.

We verblijven deze week in een hostel midden in het oude stadscentrum van Tallinn. Stap naar buiten uit het hostel het oude stadsplein op en je waant je direct in een heel andere wereld. Kerken, historische gebouwen, goede restaurants: alles is aanwezig! Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen door een dominicanenklooster. Houd je ook van natuur? Dan kun je een dagtrip maken naar Laheema National Park. Ook Helsinki (we varen naar de overzijde) is een geweldige stad om doorheen te zwerven. Neuzen op de overdekte Hakaniemi market, de prachtige pleinen en gebouwen bekijken en een bezoek brengen aan de Temppeliaukio kerk die gebouwd is in een rots. Schrijf je snel in en ga mee naar deze bijzondere vakantiebestemming!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 22-10-2018 t/m 27-10-2018
Jaco S.
Jaco Stuut
Coördinator Koers vakanties
Marianne van der Hoek
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 22 okt t/m 27 okt
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 499,-
Aanbetaling: € 350,-

Reisinformatie

Accommodatie: Hostel
Vervoer: Vliegtuig
Soort vakantie: Stedentrip
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400