Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

Tenerife

Azuurblauwe zee, Luxe huis, Vliegen, warm klimaat en een mooi Eiland !

Zin in een zonnige vakantie op een prachtig eiland en een grote diversiteit aan activiteiten? Dan is Tenerife de perfecte bestemming voor jou!  We verblijven in ' The Wolf House" een prachtig oord dat van alle gemakken is voorzien.

Op het water kun je je hart ophalen aan surfen, snorkelen, zwemmen of kanoen. Het is zelfs mogelijk om walvissen en dolfijnen te spotten.

Ben je avontuurlijk ingesteld? Dan is een bezoek aan het piratendorpje Masca een aanrader. Masca ligt ten noorden van de grote badplaats Los Gigantes in de streek Teno. Teno heeft een van de ruigste berglandschappen van het Canarische archipel. De wandeling door de kloof van Masca is pittig, maar daarom de moeite waard! Er komen weinig toeristen, de natuur is fantastisch en je hoeft de rest van de week niet meer te sporten.

Ook een klimpartij op een Via Ferrata behoort tot de mogelijkheden en dat allemaal in een prachtig vulkaanlandschap.

Bezoek je liever een stadje? Dat kan ook, bijvoorbeeld San Cristobal de La Laguna. Een leuk oud stadscentrum, grotendeels autovrij met historische panden, achter houten deuren schuilen verrassende winkels, reguliere ketens en leuke terrasjes die allemaal uit houten meubilair bestaan. Ook Santa Cruz is zeker de moeite van het bezoeken waard!

Reisleiders

Henri Ploeg
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 17 jul tot 28 jul
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 15
Open plekken: 0
Prijs: € 1,099,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Hostel
Vervoer: Vliegtuig, busjes
Soort vakantie: Variatie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400