Annuleren

Zoek hier binnen onze website

DSCN0078

Griekenland - Thessaloniki 2

28 jul - 06 aug
17-23 jaar
729,- EURO
Huis
Vliegtuig
Oranje
Landcode
Indien deze reis niet door kan gaan i.v.m. overheidsmaatregelen, ontvangt de deelnemer zijn of haar (aan)betaling retour minus een kleine bijdrage in de kosten!

Thessaloniki– Offroad in de Oudheid..

Klassiekerkenner of kajakkunstenaar? In de Griekse streek Halkidiki, op slechts een kilometer van het strand vandaan, kun je je hart ophalen. In en rondom de oude kuststad Thessaloniki is het heerlijk wandelen langs de boulevard. Je vindt er bovendien talloze overblijfselen uit de eeuwenoude Griekse beschaving. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de pilaren van Pella, waar ooit de wereldberoemde Alexander de Grote ter wereld kwam, of bedwing de mythische Olympusberg. Hier is geschiedenis nooit stoffig - behalve misschien wanneer je offroad gaat voor een uitstapje naar Griekenlands mooiste nationale park rondom het Kerkinimeer. Opfrissen is gelukkig zo gebeurd: een snorkelduik of een kajaktocht op zee zijn in een handomdraai geregeld. Voor een zonnige zomervakantie aan zee zit je hier helemaal op je plaats!

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 28 jul t/m 06 aug
Leeftijd: 17-23 jaar
Max deelnemers: 22
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: € 729,-
Aanbetaling: € 150,-
Accommodatie: Huis
Vervoer: Vliegtuig
Soort vakantie: Variatie

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine