Annuleren

Zoek hier binnen onze website

shutterstock_741805969

Griekenland - Thessaloniki +20

09 aug - 20 aug
20-25 jaar
985,- EURO
Huis
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Gyros in Griekenland...

Strandwandelaar of stedentripper? Dan heb jij het sowieso naar je zin op deze zonnige Griekenlandreis! Om te beginnen vier je hier vakantie in een huisje waar je de zilte zeelucht vanaf de drempel kunt ruiken. Je staat dus binnen no time aan de azuurblauwe Egeïsche Zee voor een snorkelduik, een kajaktochtje of een lange wandeling langs de begroeide rotskust. Maar ook de schitterende oude stad Thessaloniki ligt binnen handbereik: hét uitstapje als je houdt van oude monumenten, brede boulevards en onvervalste Griekse gyros. Ga daarnaast eens op bezoek bij de monniken van het heilige schiereiland Athos of maak een dagtocht naar de befaamde Olympusberg - met zijn bijna 3000 meter een letterlijk hoogtepunt van je vakantie. Wandelschoenen aan, en gaan! 

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 09 aug t/m 20 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 24
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: € 985,-
Aanbetaling: € 200,-
Accommodatie: Huis
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine