Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

Tropisch Zuid-Engeland

Hagelwitte stranden en krijtrotsen

Het zuiden van Engeland heeft een heel ander klimaat dan de rest van het land. Voor hagelwitte stranden en palmbomen hoef je geen uren te reizen. Tijdens deze kampeertrektocht ga je op ontdekkingstocht en doorkruis je Sussex, Hampshire, Dorset, Devon en Cornwall in twee weken! Bewonder de prachtige en stijle krijtrotsen en stranden van Zuid-Engeland. South Downs National Park en New Forest National Park zijn ideale plaatsen om je tent op te zetten en met de groep een stevige wandeling te maken of Bijbelstudie te houden. Natuurlijk strijk je tijdens de rondreis regelmatig neer in een van de mooie badplaatsen en loop je op de pieren en promenades van Brighton, Hastings en Eastbourne. Kamperen op uitgestrekte stranden geeft je een heerlijk vrij gevoel en in grote steden bekijk je de in Victoriaanse stijl opgetrokken gebouwen.

In Cornwall bezoek je de pittoreske Isle of Wight en sta je op het puntje van Land's End! Je maakt een tour met de boot naar de Skilly-Islands, spot dolfijnen en walvissen in Falmouth en verkent het Cornwallse stadje Truro of Torquay. Duizelt het? Pak je spullen en eventueel je taalgids, want deze reis moet je beleven!

Reisleiders

Pasfoto Emma de Gelder
Emma de Gelder
Staflid
Steef  Post
Steef Post
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 24 jul tot 05 aug
Leeftijd: 17-23 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken: 0
Prijs: € 549,-
Aanbetaling: € 150,-

Reisinformatie

Accommodatie: Tenten
Vervoer: Busjes , trein
Soort vakantie: Trektochten
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400