Annuleren

Zoek hier binnen onze website

1

USA - USAnders/New York

26 jul - 14 aug
20-29 jaar
2.199,- EURO
Diverse accommodaties
Vliegtuig, OV
Oranje
Landcode
Indien deze reis niet door kan gaan, ontvangt de deelnemer zijn of haar (aan)betaling retour minus een bijdrage in de kosten! De prijs is nog een geschatte prijs !

Taste this country....

Wat gaaf dat je overweegt deze Koers-reis te boeken of misschien al geboekt hebt! Je staat op het punt een reis naar de USA te boeken of maken waarin je in de eerste week een toeristisch bezoek bent aan New York (deel 1) en in derde week aan Washington D.C. (deel 3).

Deze reis is echter een ‘Special’ omdat in de tweede week in Pennsylvania (deel 2) het ontmoeten van en spreken met de echte Amerikaan en zijn leefomgeving centraal staat. Daarnaast brengen we deze week een speciaal bezoek aan de Amish.

Wellicht schrikt je spreekvaardigheid van Engels je af om deze reis te maken. Niet doen! Besef elk moment van deze reis dat jij (probeert) Engels te spreken, en de Amerikaan de luie luxe heeft in zijn of haar moedertaal te kunnen blijven praten. Omgekeerd zullen ze veel minder ver komen dan jij.

Engels spreken is ‘spannend’ wanneer je dit niet gewend en/of vaardig bent. Deze reis biedt jou in vooral het 2e gedeelte van de reis de unieke ervaring deze vaardigheid te verbeteren. En kom je er even niet uit, dan heeft internet het snel voor je vertaald.

Deze reis zal door een staflid en een organisator (1 man, 1 vrouw) geleid worden. De organisator heeft deze reis samengesteld, m.b.v. contacten op locatie. Zodoende heeft gedeelte 2, de week in Pennsylvania, vorm kunnen krijgen en is dit een exclusief ‘toeristisch’ inkijkje in het leven van de Amerikaan en Amish.

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 26 jul t/m 14 aug
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 20
Prijs: € 2.199,-
Aanbetaling: € 350,-
Accommodatie: Diverse accommodaties
Vervoer: Vliegtuig, OV
Soort vakantie: Themareis

Deelnemers

Bijkomende kosten zie bijlage!

Aanmelden kan vanaf donderdag 01-04-2021 om 17.00 uur.
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid. Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden.
Klik voor het actuele vacature overzicht!

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine