Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Griekenland - Zeilen

Met Koers Zeilen in Griekenland

Zeilen onder de Griekse zon

Vakantie vieren en zeilen onder de zon? Zo gauw er genoeg wind is, worden de zeilen gehesen. Ook als je nog nooit gezeild hebt, is zeilen een heerlijke manier om vakantie te houden. Je ontdekt allerlei facetten: teamwork, avontuur, vrijheid, natuur, techniek, zon en water. Actief in de natuur met heerlijk klimaat en tegelijk alle ruimte voor goed gesprek en Bijbelstudie! Welkom aan boord!

Aan de westkant van Griekenland ligt het groene eiland Corfu, in de Ionische zee. Hier vliegen we naar toe en vanuit de jachthaven gaan we het gebied verkennen. ’s Morgens kunnen we de dag rustig beginnen en is er tijd voor bezinning en voor het bezoeken van een havenstadje. ’s Middags waait het meestal lekker en kunnen we naar de volgende ligplaats varen. Aan het eind van de middag leggen we aan in een mooi haventje, of gaan voor anker in een van de vele prachtige baaien bij de eilanden. Overal zijn prima tavernes om wat te eten, of koken we liever zelf? Aan boord is dat heel goed mogelijk. De boten zijn er ruim voldoende voor uitgerust. Ook kan het erg gezellig zijn om met elkaar een barbecue op het strand te organiseren. Na afloop zingen we bij het kampvuur tot de zon ondergaat.

En wat denk je van een wandeling, of een heerlijke duik in het heldere blauwe water? Omdat we er met het vliegtuig heen gaan is het nog de vraag of je snorkel wel in je tas past, maar misschien ben jij een goede inpakker?

  • Zeilen Ionische zee
  • Zonnig
  • Natuurschoon eilanden
  • Trektocht Ankeren in baaien, of knusse haventjes
  • Bezoek aan havenstadjes
  • Luxe zeiljachten, slapen in je eigen kooi, 2-persoonshutten
  • Mogelijkheden voor zwemmen en snorkelen
  • Mogelijkheden voor wandelen

Je slaapt dus op de boot, in je eigen kooi, in 2-persoonhutten. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat het weer er bijna altijd mooi is. Schrijf je snel in en mis de boot niet, want vol is vol!

 

Reisleiders

Reisleiders tijdens 16-07-2018 t/m 28-07-2018
Wim Blaak
Staflid
Nico van Hartingsveldt
Nico van Hartingsveldt
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 16 jul t/m 28 jul
Leeftijd: 18-29 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 1,199,-
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Zeilboten
Vervoer: Vliegtuig
Soort vakantie: Zeilvakantie
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400