Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Afrika - Zuid-Afrika

Rondreis door Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor unieke ervaringen. Na de lange vlucht bezoeken we het voortrekkersmonument. Daar ontdek je waarom je in Zuid-Afrika zoveel Nederlandse plaatsnamen tegenkomt en je de Zuid-Afrikaanse taal kunt verstaan!

Het weekend blijven we in de omgeving van Pretoria waar we de Gereformeerde Gemeente in Randburg hopen te bezoeken. Dan gaat onze trektocht echt beginnen. Wat dacht je van de indrukwekkende Drakensbergen, gouden zandsteenwallen, graslanden, steile rivierdalen en rotsachtige kloven. We bezoeken het project van Bijzondere Noden in Ladysmith en gaan daarna via Dundee naar de indrukwekkende bloedrivier. Of wat dacht je van de kustplaats St Lucia, daar is van alles te beleven. Varen tussen de nijlpaarden en krokodillen, walvissen spotten of zelfs krokodil op het menu! Midden in Zuid-Afrika ligt Swaziland waar nauwelijks blanken mensen wonen. Maak kennis met het echte Afrika! En natuurlijk niet te vergeten bezoeken we belangrijke hoogtepunten zoals de Blyde River Canyon, God´s Window, de Drie Rondavels en niet te vergeten genieten we van het  ‘wilde’ leven in het prachtige Krugerpark! Kortom, een reis vol belevenissen die je niet wilt missen!

Reisleiders

Reisleiders tijdens 05-10-2018 t/m 25-10-2018
Harry de Winter
Harry de Winter
Staflid
Esther van Meeuwen
Esther van Meeuwen
Staflid

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 05 okt t/m 25 okt
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 18
Open plekken jongens: 0
Open plekken meisjes: 0
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: € 2,298,-
Aanbetaling: € 350,-

Reisinformatie

Accommodatie: Diverse accommodaties
Vervoer: Vliegtuig, busjes
Soort vakantie: Themareis
Het maximaal aantal deelnemers is bereikt voor deze vakantie
Meer informatie

Stafleden

Leuk dat je een plek zoekt als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400