Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Koers Tienerkampen

Zuid-Afrika

Rondreis door Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika staat garant voor unieke ervaringen. Na de lange vlucht bezoeken we het voortrekkersmonument. Daar ontdek je waarom je in Zuid-Afrika zoveel Nederlandse plaatsnamen tegenkomt en je de Zuid-Afrikaanse taal kunt verstaan!

Het weekend blijven we in de omgeving van Pretoria waar we de Gereformeerde Gemeente in Randburg hopen te bezoeken. Dan gaat onze trektocht echt beginnen. Wat dacht je van de indrukwekkende Drakensbergen, gouden zandsteenwallen, graslanden, steile rivierdalen en rotsachtige kloven. We bezoeken het project van Bijzondere Noden in Ladysmith en gaan daarna via Dundee naar de indrukwekkende bloedrivier. Of wat dacht je van de kustplaats St Lucia, daar is van alles te beleven. Varen tussen de nijlpaarden en krokodillen, walvissen spotten of zelfs krokodil op het menu! Midden in Zuid-Afrika ligt Swaziland waar nauwelijks blanken mensen wonen. Maak kennis met het echte Afrika! En natuurlijk niet te vergeten bezoeken we belangrijke hoogtepunten zoals de Blyde River Canyon, God´s Window, de Drie Rondavels en niet te vergeten genieten we van het  ‘wilde’ leven in het prachtige Krugerpark! Kortom, een reis vol belevenissen die je niet wilt missen!

Data zijn o.v.v. vliegtickets en prijs volgt een dezer dagen!

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 04 okt tot 25 okt
Leeftijd: 20-29 jaar
Max deelnemers: 16
Open plekken reisleiders: 0
Prijs: nog niet bekend
Aanbetaling: € 200,-

Reisinformatie

Accommodatie: Diverse accommodaties
Vervoer: Vliegtuig, busjes
Soort vakantie: Themareis
Aanmelden kan vanaf donderdag 14-12-2017 om 12.00 uur.

Stafleden

Leuk dat je een plek zoek als staflid.Er zijn voor deze vakantie voldoende stafleden. Kijk bij de andere vakanties voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht

Locatie van deze vakantie

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

400