Annuleren

Zoek hier binnen onze website

P8113227

Spanje - Zuid-Spanje

26 jul - 06 aug
20-25 jaar
nog niet bekend
Villa
Vliegtuig, huurauto's
Oranje
Landcode
Indien deze reis door overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, ontvangt de deelnemer de (aan)betaling terug minus een bijdrage in de kosten!

Zuid-Spanje: zonnen aan het zwembad 

Zit jij op zomeravonden het liefst nog urenlang in de tuin om de zon te zien ondergaan achter de schutting van de buren? Pak het dit jaar beter aan en ga met Koers mee naar Zuid-Spanje. Hier wacht je een spetterend programma waarin je misschien wel dolfijnen gaat spotten tijdens een boottocht over de Middellandse Zee. Je brengt een bezoek brengt aan het nationaal park Torcal, met zijn opeengestapelde rotsformaties of gaat te paard of op de mountainbike op ontdekkingstocht langs de gezellige witte dorpjes. Voor een spectaculair uitzicht beklim je de Mulhacen, met 3482 meter één van de hoogste bergen van Spanje. Natuurlijk is er ook volop ruimte om rond te kijken en te shoppen in het schitterende historische centrum van de stad Sevilla. En na een lange dag is er in Santa Marta, het huis waar je verblijft, volop de gelegenheid om goede gesprekken met elkaar te voeren op het terras, waar je de zon kunt zien zakken boven het zwembad en de rustieke Spaanse heuvels. Ben jij erbij? 

Koers Jongeren

Kies je periode

Reisinformatie

Periode: 26 jul t/m 06 aug
Leeftijd: 20-25 jaar
Max deelnemers: 20
Open plekken reisleiders: 2
Prijs: nog niet bekend
Aanbetaling: € 200,-
Accommodatie: Villa
Vervoer: Vliegtuig, huurauto's
Soort vakantie: Variatie

Deelnemers

Stafleden

Voor deze vakantie zijn we nog op zoek naar een (aantal) enthousiast(e) stafllid/ stafleden.

Aanmelden kan vanaf maandag 01-02-2021 om 17.00 uur.

Deel dit bericht

Verken de locatie van deze bestemming

Zoek hier jouw favoriete bestemming.

Deze reis zijn we voornemens maar weten nog niet zeker of deze door kan gaan. Reizen die meer dan gemiddeld financieel risico meebrengen, zullen wij op een later tijdsip open stellen om te kunnen boeken. Dit is afhankelijk van de actuele omstandigheden en de maatregelen van de Nederlandse en plaatselijke overheid. Vul hieronder je informatie in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

400
Facebook
InstagramKoers magazine