Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Adventspakket 'Verschil van dag en nacht'

post D pag.1

Samen toeleven naar kerst. Met dit pakket kun je dit met jonge en oude(re) kinderen praktisch vormgeven.

Het thema van dit pakket is ‘Verschil van dag en nacht’. Na de schepping van het licht staan we stil bij de zondeval. Daarna zul je met elkaar merken dat het licht wordt. We maken gebruik van sprekende beelden, in het thema en in de verwerkingen.Ook op de de aftelkaart, waar het steeds lichter wordt. Voor oudere kinderen sluit de dagelijkse podcast naadloos aan. Het pakket is in samenwerking met www.bijbelsopvoeden.nl tot stand gekomen. Klik hier om het pakket te bestellen.

Let op: het pakket wordt in de week van D.V. 14 november bij u geleverd.

Veelgestelde vragen 

Kan ik weer gebruik maken van een afhaaladres bij mij in de buurt?
Nee, die mogelijkheid is er deze keer niet. De vorige keer hadden we dat wel. Het is een hele puzzel geweest om alles overal te krijgen. En bij het inpakken met vrijwilligers is gebleken dat het proces foutgevoelig was. Dit keer doen we daarom geen afhaaladressen. Mensen kunnen natuurlijk wel gezamenlijk bestellen, zodat het verzendkosten scheelt. Let op: als u voor ‘afhalen’ kiest, kunt u het pakket vanaf 14 november ophalen op ons kantoor in Woerden.

Waarom kan ik dit product niet bestellen in combinatie met andere producten?
Het inpakken en het verzenden vindt plaats op een externe locatie. Om dit proces zou vlekkeloos mogelijk te laten verlopen worden daar ter plekke geen andere producten bij gedaan. Dat zou het gevoeliger maken voor fouten die we graag voorkomen.

Wilt u wel iets anders bestellen naast het adventspakket? Doe hiervoor dan een losse bestelling. Als u kiest voor ‘verzenden’ betaalt u twee keer verzendkosten, omdat de bestellingen los van elkaar worden verzonden.

Waarom wordt het pakket niet gelijk verzonden?
Op dit moment zijn alle materialen onderweg. Deze worden daarna met grote zorg ingepakt en verstuurd. Dit neemt even wat tijd in beslag. We hebben het zo gepland dat u in de week van D.V. 14 november, ruim voor de eerste adventszondag, het pakket in huis hebt.

355