Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Nieuw: Lijdenstijdpakket

Liggend.jpg

Na het succes van het adventspakket hebben we een pakket voor de lijdenstijd ontwikkeld. Leef als gezin toe naar Pasen, rondom een geopende Bijbel.

We nemen je elke week mee door een Bijbelgedeelte uit het Oude of Nieuwe Testament: onder andere de Tabernakel, de oudtestamentische offerdienst, Jesaja 53 en Openbaring nemen een belangrijke plaats in. Het pakket is tot stand gekomen in samenwerking met www.bijbelsopvoeden.nl. Bestel ‘m snel! De eerste lijdenszondag is 27 februari al! Voor het lijdenstijdpakket geldt: op = op.

Inhoud van het pakket:

  • Leeswijzer in de vorm van een kalender. Met een dagelijkse overdenking en voor iedere dag een vraag of verwerking.
  • 8 aftelkaarten met een weektekst
  • Aftelstickers voor op de aftelkaarten
  • Knip- en kleurplaten, scratchpapier en gekleurd papier
  • Diverse materialen: touw, knijpertjes, stokjes, vilt etc.
  • Bloembolletjes en een sticker voor het maken van een tuintje
  • Instructiekaartje

Direct het pakket bestellen

 

Veel gestelde vragen:

Waarom kan ik dit product niet bestellen in combinatie met andere producten?

Het inpakken en het verzenden vindt plaats op een externe locatie. Om dit proces zou vlekkeloos mogelijk te laten verlopen worden daar ter plekke geen andere producten bij gedaan. Dat zou het gevoeliger maken voor fouten die we graag voorkomen.

Wilt u wel iets anders bestellen naast het lijdenstijdpakket? Doe hiervoor dan een losse bestelling. Als u kiest voor ‘verzenden’ betaalt u twee keer verzendkosten, omdat de bestellingen los van elkaar worden verzonden.

Waarom wordt het pakket niet gelijk verzonden?

Op dit moment zijn alle materialen onderweg. Deze worden daarna met grote zorg ingepakt en verstuurd. Dit neemt even wat tijd in beslag. We hebben het zo gepland dat u de week voor de eerste lijdenszondag het pakket in huis hebt.

350