Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Conferenties

Naast de Zin-in avonden, zijn er ieder jaar ook de conferenties. Met elkaar denk je een weekend na over een belangrijk en inhoudsvol onderwerp. Naast lezingen zijn er workshops en wordt er een Bijbelstudie gedaan. Rond februari/maart en rond oktober/november vinden er conferenties plaats.

Najaarsconferenties 2019

Datum Locatie    
11-14 oktober 2019 Burg-Haamstede, de Bosrand    
25-28 oktober 2019 Wekerom, de Pinkenstal    
1-4 november 2019 Wenum-Wiesel, de Buiteling    
15 en 16 november 2019 Wenum-Wiesel, de Buiteling    


Meld je aan voor een conferentie.

Voorjaarsconferenties 2019

Israël… Het Joodse volk… Wat zegt het jou? Misschien zie je Israël als een mooi vakantieland of denk je bij het Joodse volk vooral aan de tijd van de Bijbel. Toch gaat dit thema zoveel dieper. Er zijn nog rijke beloften voor het Joodse volk, maar tegelijkertijd ook voor ons. Want als de verwerping door de Joden al tot zegen was voor de heidenen, hoeveel te meer zal dat hun aanneming zijn.
Tijdens deze conferentie willen we, in samenwerking met Deputaatschap voor Israël, dieper ingaan op het thema Israël. Wat is de verbinding tussen jou en Israël vanuit de Bijbel gezien? Welke beloften zijn er voor het Joodse volk en wat heeft dat mij te zeggen?
Over deze vragen hebben we, onder andere, met elkaar nagedacht tijdens de conferentie.
Naast de lezing en de Bijbelstudie was er ook weer ruimte zijn voor ontmoeting en ontspanning met elkaar. Een terugblik kun je hier vinden.

1228