Annuleren

Zoek hier binnen onze website

Bondsdagen
08 feb 20240 reacties
Inschrijving Bondsdagen geopend
De jaarlijkse Bondsdag komt er weer aan. Op D.V. zaterdag 13 april is het zover. Vanaf nu kunnen leidinggevenden hun verenigingen aanmelden.
verder
Pinksteren
05 feb 20240 reacties
Pinksterpakket "Rijke Zegen, Grote Oogst" binnenkort beschikbaar
Het Pinksterpakket 'Rijke zegen, grote oogst' zal binnenkort beschikbaar zijn in onze webshop. Dit pakket is speciaal ontworpen om de boodschap van Pinksteren, met de nadruk op de Persoon van de Heilige Geest, toegankelijker te maken. 
verder
Teamfoto.JPG
20 dec 20230 reacties
Eindejaarsgift 2023
Hartelijk bedankt voor uw of jouw betrokkenheid in het afgelopen jaar! Samen kijken we terug op een stabiel jaar waarin veel werk verzet kon worden.  Eindejaarsgift Naast uw gebed hebben we ook financiële middelen nodig om onze voornemens waar te maken. Mogen we u vragen om een eindejaarsgift?  U kunt uw gift overmaken via  https://www.jbgg.nl/eindejaarsgift/
verder
19899259_85d2746a17.jpg
05 dec 20230 reacties
Terugkijken: Landelijke start Jeugdwerkactie
Afgelopen vrijdag, 1 december is de Jeugdwerkactie  Bijbel binnen bereik  gestart.
verder
Afbeelding1.jpg
01 dec 20230 reacties
De Jeugdwerkactie Bijbel binnen bereik is van start!
Vandaag, 1 december 2023 is de Jeugdwerkactie Bijbel binnen bereik  van start gegaan!
verder
Bijbel binnen bereik compleet.png
20 nov 20230 reacties
Geef de gegevens door van de actiecommissie!
Op D.V. 1 december gaat de Jeugdwerkactie van start! We hopen dat elke gemeente enthousiaste vrijwilligers heeft die zich willen inzetten om deze actie tot een succes te maken. Is jullie actiecommissie compleet? Vul het formulier in via deze link:  Meld je actiecommissie aan
verder
cover Gewoon Jong.PNG
12 okt 20230 reacties
Nieuwe uitgave in onze webshop: Gewoon jong
Dit boekje is geschreven als handreiking voor leidinggevenden van jongeren in de kerk. We hebben het als cadeautje uitgedeeld aan de leidinggevenden die aanwezig waren op het Jeugdbondsymposium, als dank voor hun komst. Vanaf nu is dit boekje voor een klein bedrag beschikbaar in onze webshop! Klik hier  voor meer informatie en om het boekje te bestellen.
verder
MEVISUALS -1922.jpg
12 okt 20230 reacties
Jeugdbondsymposium 2023
Wat was het een waardevol symposium. Met ruim 300 deelnemers is stil gestaan bij de Bijbel binnen bereik voor onze jongeren. Wat vraagt het van je als leidinggevende? Of als opvoeder? Met video’s en workshops kwam het Bijbellezen van jongeren dichterbij. Bekijk de impressie van deze dag.   In 2024 zal het Jeugdbondsymposium D.V. plaatsvinden op 4 oktober. Noteer deze datum alvast!
verder
Adventspakket 2023
28 aug 20230 reacties
JBGG en ZGG introduceren nieuw Adventspakket 'Mooier dan verwacht'
JBGG en ZGG hebben in samenwerking een nieuw adventspakket ontwikkeld: 'Mooier dan verwacht'. De adventsperiode speelt zich daarom dit keer ook een beetje af in Ecuador.
verder
Kompas_Jaarthema 2023_2024
31 mei 20230 reacties
Nieuw jaarthema Kompas
In deze kompasserie denken we na over maaltijden in de Bijbel. Aan tafel voor de maaltijd is in de Bijbel meer dan eten en drinken tot ons nemen.
verder
foto2
24 mei 20230 reacties
Stafleden gezocht!
Beste lezer (toekomstig staflid?). Het vakantieseizoen staat weer op het punt te beginnen! Maar liefst ruim 2.000 jongeren hebben zich opgegeven om deze zomer met Koers op pad te gaan. Dat is natuurlijk prachtig nieuws - maar er is ook een keerzijde.
verder
website_foto.jpg
24 mei 20230 reacties
Bijbel binnen bereik | Nieuwe Jeugdwerkactie start in najaar
Hoe vanzelfsprekend is het voor jou dat je een Bijbel in huis hebt? Herinner je je nog een bemoedigend gedeelte dat je las in je Bijbel? Dit najaar staat de Bijbel centraal tijdens de Jeugdwerkactie. Alle drie de doelen zijn gericht op Bijbelgebruik. Doet jouw JV ook weer mee?
verder
816